Välkommen på en riktigt schysst after work i Stockholm den 11/ 4. Jag skulle ju kunna skriva om trafikträngsel, dyra hus i förorten och om lugnet i Värmland, men det känns lite gammalt.

Låt oss utgå ifrån dig istället: Jag tror att du är en driven akademiker med stora ambitioner och en vilja att påverka. Jag tror att världens klimatutmaning intresserar dig och att du följer Greta. Jag tror att du har jobbat 5 år på HQ och nu är på din andra befattning och i jakt på din tredje. Jag tror att du letar efter en arbetsgivare med värderingar som speglar dina egna, jag tror att du söker en stöttande och coachande chef, jag tror att du tänker dig ett livspussel i topptrim där en del av lösningen stavas jobba hemifrån eller på distans. Jag tror att du letar efter företag som erbjuder dig personlig utveckling och ständiga utmaningar. Jag tror att du är redo för en Värmlandskarriär!

Välkommen på en After Work på temat Värmlandskarriärer.

När: 11/4 kl 16-19

Var. Technogardens lokalen på Norr mälarstrand 6 C 

Vilka är där: Xmentor, Elvenite, Advokatfirman Allians, Technogarden mfl.

Vi bjussar på en dryck och lättare tilltugg

 

Anmälan till After Work

15 + 6 =