Säsongstart för våren 2019

 

26 mars 2019 – Hållbar träningsstart

Med axeln tejpad och två diskbråck bakom mig bannar jag mig själv för att jag, med alltför gott självförtroende och snedvriden självbild, började träna alltför hårt alltför tidigt efter första barnet. ”Ja, men kan du bara knipa så är det bara att börja träna” var det jag kunde googla mig till. Nu, snart 6 år senare går jag i princip varannan vecka själv till sjukgymnast och rättar till det som borde gjorts då. Så, med min egen historia som bas vill jag därför ge er verktyg för en hållbar träningsstart. Och, pappor, nu tänker ni att detta kommer att handla om knipövningar och annat förlossningsrelaterat, men en hållbar träningsstart är mer än bara övningar, det handlar lika mycket om att hitta tiden, ge varandra utrymmen och att stötta varandra, och att se möjligheten i att träna tillsammans.

Den 26 mars kl. 11 ses vi på Plaza, där vi gästas av Carolin Eriksson, Fysioterapeut på Klarsälvskliniken, som kommer att ge oss en introduktion och handfasta råd för en hållbar träningsstart för er småbarnsföräldrar.

När: 26 mars kl. 11:00 – 12:30

Var: Clarion Plaza

Hur: Ta med dig bebben och om du börjat jobba igen så är du välkommen även utan bebbe.

Varför: För att unna dig några minuters snack om något annat än blöjor och barnmat och träffa likasinnade.

Nytt för i år är att vi drar igång kl. 11:00, och vi kör en något kortare föreläsning än tidigare, ca 30 min. Sedan sitter vi tillsamman och äter lunch från Plazas Green Table och nätverkar, pratar om träffens tema eller annat som inte just är det traditionella bebissnacket. Träffen är gratis men lunch kostar betalar man själv.

Vi fortsätter sedan träffarna varannan tisdag och här ryms teman som tillexempel personlig utveckling, hållbarhet i vardagen och barn- och pensionssparande.

Anmäl dig i formuläret till höger/nedan.

Vi tackar våra sponsorer Clarion Collection Hotel Plaza och Handelsbanken Karlstad som gör dessa träffar möjliga.

Hoppas vi ses!

Varmt Välkomna

Kristina, Emma och de nya projektledarna Eva, Theres och Emmeline

Plats

Vi är så glada att vi är välkomna tillbaka till Clarion Plaza. Här kommer vi hålla till i frukostmatsalen som ligger förbi receptionen och genom ljusgården. Lunch köper vi på Greeen Table och sätter oss sedan tillsammans i härliga ljusgården. Här finns gott om plats för alla att sitta och många barnstolar. Clarion Plaza hittar du på Västra Torggatan 2 i Karlstad. Parkering hittar du i parkeringshuset Duvan eller Duvslaget.

Anmälan - hållbar träningsstart 26/3

5 + 10 =

Ett nätverk för föräldralediga

Happy Doers Föräldranätverk är sprunget ur ett nätverk från Stockholm som heter F-gruppen. F-gruppen är ett nätverk för föräldralediga som liksom vi vill byta det traditionella bebissnacket mot diskussioner om framtidsplaner, hållbara karriärer och personlig utveckling för en stund. Under de år som F-gruppen funnits i Karlstad har det idag utvecklats vidare, något utanför grundkonceptet som våra förebilder i Stockholm driver, och därför valt att byta namn. Läs mer på www.f-gruppen.se.

© 2018 Happy Doers

Happy Doers

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03

kristina@happydoers.se