Den 8 November bjuder vi in till höstlunch och mingel med de värmländska arbetsgivarna.

Kanske går du i tankar om en värmlandsflytt, kanske har du en partner som behöver övertygas om en karriär i Värmland eller kanske bor du redan här men vill lära dig mer om den värmländska arbetsmarknaden. Denna höstlunch syftar till att bygga upp ditt värmländska professionella nätverk, inte missa!

Kick-start i Värmland –> träffa både arbetsgivare och andra talanger

Uppstyrt speedmingel –> Vi faciliterar träffen så att alla talanger träffar alla arbetsgivare.

Med sikte på att du skall landa i Värmland –> Arbetsgivarna går in i detta med ett bredare spektra än sig själv och kommer därmed kunna tipsa och ge kontakter vidare till andra.

Å du, vi bjuder på maten! 🙂

Tidsschema

11.30 Drop In med lunch och mingel – Vi välkomna talanger och företag på scen
12:30 Speedmingel
15.00 Möjlighet till två-parts-samtal
16:00 Avslut med bubbel och afterwork för den som vill stanna

Plats
Clarion Collection Plaza, Västra Torggatan 2,  Karlstad

Våra partners

Xmentor Management

Xmentor Management är ett konsultbolag med syfte att hjälpa företag och organisationer att genomföra förändringar.

Technogarden

Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Elvenite

Genom att kombinera kraftfulla affärssystem med avancerad analys, hjälper vi dig att möta morgondagens krav på digitala tjänster och lösningar, samtidigt som du stärker din konkurrenskraft på marknaden.

Karlstads Universitet

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. 

Norma Precision AB

Oavsett om du jagar runt om i världen eller runt hörnet, har Norma ett erbjudande för dig. Vårt sortiment är inte bara baserat på våra möjligheter – det är tillägnat dina behov. Vi har tillverkat ammunition i mer än 115 år. Mer än ett sekel har vi talat med jägare, lärt från jägare för att säkerställa att Norma-ammunition kommer att leverera.

ÅFPöyry

Ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Inission

Inission är en totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik

Thermia

På Thermia tillverkar vi högpresterande värmepumpar i alla dimensioner. Oavsett om du behöver en smidig luftvärmepump till sommarstugan, jordvärme till villan eller kraftfull bergvärme till en stor fabrik så har vi produkter och lösningar som passar.

Anmälan höstlunch med arbetsgivare

Vart hittar vi dig?

11 + 5 =

Om soffan är för knölig...

…eller om svärmor är för påträngande, ta in hos våra kompisar på Plaza vettja! Här utlovas bästa sömnkvalitet och en härlig frukost!