Ny i Värmland

Det sociala och professionella nätverket för nyinflyttade

Digital kompetenspitch

Ny i Värmlands digitala kompetenspitch är ett effektivt sätt för dig att anonymt berätta att du söker jobb i Värmland. Nedan beskrivs konceptet och hur du kan delta!

Ett anonymt möte med näringslivet

Du spelar in en pitch, en ljudfil, om dig själv och vad du vill jobba med i Värmland. På ett skypemöte kommer det värmländska näringslivet och de etablerade värmländska nätverken finnas representerade och lyssna på din och ytterligare kandidaters ljudklipp. Om en deltagare på mötet känner någon som borde vara intresserad av din profil skickas en länk med ljudklippet till den personen. Ljudklippet är helt anonymt och dina kontaktuppgifter delas först efter samtycke med dig.

För dig som har tagit ett tillfälligt jobb eller av andra skäl inte vill att ens din röst hörs bland det värmländska näringslivet så kan vi spela in din pitch. Du får själv skriva vad som skall sägas och godkänna filen när den är färdig.

Vad ska jag säga?

Ljudfilen du spelar in kan liknas vid ditt personliga brev vid en vanlig ansökan. Pitchen bör landa på 1 minut. Ta tillfället och utnyttja det faktum att de faktiskt kommer höra din röst. Så försök att prata på ett sätt så att din personlighet lyfts fram och verkligen stärker det du säger.

Vad händer sen?

En gång i månaden så kommer skypemöten att hållas och din pitch spelas upp. Filen kommer ligga på nyivarmland.se öppen för alla som besöker sidan, men kontaktuppgifter till dig fås bara efter godkännande av dig. Filen ligger så länge du vill ha den där men max 3 månader.

Det här låter ju toppen, vad gör jag nu?

Kul att du gillar det och är intresserad att delta. Maila kristina@nyivarmland.se eller ring 0763- 91 95 03 så får du mer detaljerad beskrvning.

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03

kristina@nyivarmland.se

                

Emma 070-621 61 63

emma@nyivarmland.se