Ny i Värmland

Det sociala och professionella nätverket för nyinflyttade

Hemma är där vännerna finns

För att trivas riktigt bra på en ny ort räcker det inte med ett nytt jobb och ett schysst boende, vi är ju sociala varelser, så att hitta nya vänner är minst lika viktigt. Vi anordnar därför ett antal utflykter, med olika upplägg och där fokus ligger på det sociala mötet.

 

Söndagshäng

Söndagshäng är den enklare träffen där ni som deltagare turas om att arrangera träffarna. Det skulle kunna vara att gå tipspromenaden i Mariebergsskogen, gå ut i skogen, åka skridskor. Träffarna är till självkostnadspris. Ni anmäler ert intresse här och sedan skapar jag en eller flera mailgrupper där ni sedan själva får styra upp träffarna.

 

Anmälan Söndagshäng

1 + 1 =

Företagsträffar

Vilka är företagen i regionen, vad gör de och vad är känslan i korridoren? Flera av er har uttryckt en önskan om att träffa regionens företag och det bästa är att företagen också gärna bjuder in oss. En typisk träff skulle kunna vara att vi startar kl15 med en rundvandring och presentation av företaget och avslutar med middag och någon aktivitet. För återigen, företagsträffar i all sin ära, men det är först när projektorn stängs av och det formella avslutas som människorna bakom företaget riktigt kommer fram.

Mer info om dessa träffar hittar ni på förstasidan.

 

Upplev Värmland – premiumträffar

Här står Ny i Värmland för arrangemanget. Vi ser till att uppleva det bästa av Värmlands aktivitetsutbud tillsammans och faciliterar träffarna så att ni skall lära känna varandra. Det skulle kunna vara hockey med guldkant, ponnytrav med extra allt, skidtunneln med mingelbuss, opera med försnack. Dessa träffar ligger på runt 1000-lappen.

Mer info om dessa träffar kommer löpande på förstasidan.

 

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03

kristina@nyivarmland.se

                

Emma 070-621 61 63

emma@nyivarmland.se