Två själar med en gemensam tanke

Sen poppade popcornen för fullt...

Kristina Lindroos

Tokdriven storbolagskarriärist och entreprenörswannabe
Jag är en glad och positiv nybliven värmländska som går igång på god mat och då gärna tillsammans med nya och gamla vänner. Tränar gör jag för att jag måste och TV är bortrationaliserat i en vardag där det rattas två små barn i ett hus som nu renoverats till topptrim men ändå aldrig verkar bli färdigt. På jobbet är jag projektledare och jag drivs av att ta på mig lite för stor kostym. Jag analyserar och diskuterar gärna olika ledarskapscase för att sedan testa det praktiskt vid nästa möjliga tillfälle.

Jag lever i en övertygelse om att det traditionella ekorrhjulet är passé och att den nya generationens föräldrar har en inre drivkraft och de tekniska förutsättningarna för att skapa det nya moderna livspusslet som är drivet ur den egna viljan.

Emma Balderud

En kreativ, affärsdriven projektledare

Jag är en driven, glad, peppig typ som har lätt för att sälja in mina ideér och få folk med på tåget. Min omgivning tycker jag har alldeles för många bollar i rörelse samtidigt men jag ser det mer som att de inte accepterat hur jag är som person. Det är jag. Jag trivs och har svårt agera annorlunda.

En annan beskrivning av mig själv är att jag är mor till tre barn, fru, husägare, 30+ med marginal och kör numer runt i en minibuss, men när jag läser det skulle jag inte tänka på mig själv i första hand. När hände det? Jo de senaste fem åren, typ.

Livspusslet är en central del i vårt liv med alla utmaningar som kommer med tre små barn, jobb, träning, mat, hus och all hemma-logistik som bara ska fungera. Jag tror på att sätta ner kraven och leva livet lite mer.

GDPR

Hur behandlar vi alla personuppgifter?

Happy Doers AB är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter skyddas från externt intrång samt hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation) som är en förordning inom EU. De personuppgifter som vi samlar in och sparar är namn, telefonnummer samt e-postadress. I specifika fall, för specifika events och tjänster kan ytterligare information sparas för att kunna genomföra en så bra aktivitet som möjligt. Vi sparar bara uppgifterna under den tid som är nödvändig för det tillfället.

Dessa uppgifter behöver vi för att kunna kontakta dig med relevant information kopplat till ditt engagemang hos på Happy Doers. Vi säljer aldrig dina uppgifter till någon undantaget tjänsten Digital Kompetenspitch. Se nedan.

I samband med våra träffar händer det ibland att vi tar bilder för att dela med oss av innehållet och sprida budskap i Happy Doers egna kanaler. Vid varje träff frågar vi därför speciellt om vi får tillåtelse att publicera dessa bilder.

Hantering av personuppgifter inom ramen för tjänsten Digital Kompetenspitch

Digital Kompetenspitch innebär att du som Ny Värmlänning gör en anonym ljudfil. Ljudfilen kommer läggas ut på nyivarmland.se och spridas som länk till det värmländska näringslivet via e-mail. Happy Doers kan inte garantera spridning av den anonyma ljudfilen, vilket i praktiken innebär att den kan återfinnas i olika kanaler på sociala medier. Kontaktuppgifter till personen bakom ljudfilen säljs enbart efter förfrågan hos densamma.

Utdrag och utträde

Du har rätt att begära ett utdrag av registrerade uppgifter om dig, att registrerade uppgifter ändras, att användningsområdet för uppgifterna begränsas och att registrerade uppgifter raderas. Uppgifterna sparas hos Happy Doers så länge som du samtycker. Hör av dig till kristina@happydoers.se eller 0763-91 95 03 om du vill veta mer eller få vår integritetspolicy i detalj skickad till dig.

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03

kristina@nyivarmland.se

                

Emma 070-621 61 63

emma@nyivarmland.se